Breestate huisvestingsmanagement

Breestate huisvestingsmanagement is gespecialiseerd in de herhuisvesting van particulieren en bedrijven in de omgeving Leiden. De huisvestingsmanager van Breestate heeft als taak het begeleiden van zoekers. Tot het takenpakket van de huisvestingsmanager behoort onder andere, de onderhandelingen en de contractuele begeleiding van het gehuurde.
Breestate projectmanagement

Breestate projectmanagement is projectgebaseerd vastgoedmanagement gericht op vastgoedportefeuilles waar een ongewenste beheersituatie heerst. Breestate neemt voor bepaalde tijd het beheer in handen en leidt de vastgoedportefeuille naar een verbeterde beheersituatie.
Over Breestate VGM

Breestate Vastgoedmanagement is gespecialiseerd in waardeoptimalisatie van vastgoedportefeuilles, ongeacht de aard en complexiteit van uw vastgoedvraagstuk. Breestate handelt als consultant volledig in uw belang en vertaalt uw vastgoedvraagstuk in tastbare oplossingen.

Breestate VGM ontzorgt en voert zowel het administratieve, technische en commerciële beheer over vastgoed-portefeuilles. Daarbij leggen zij op ieder gewenst moment rekening en verantwoording af aan de opdrachtgever. De processen die leiden tot optimalisatie van het rendement worden iedere dag gemoniteerd en in een digitale omgeving vastgelegd en mede daarmee verantwoord.

Op deze link treft u de werkzaamheden aan die behoren tot een gedegen vastgoedmanagement.

Mocht u overwegen het beheer over uw op portefeuille uit handen te geven, schroom dan niet om eens een kennismakings-gesprek aan te vragen.

Alle rechten voorbehouden 2014 Breestate VGM   Breestraat 24 2311 CS Leiden Telefoonnummer: 071 - 303 1000    E-Mail: info@breestate.nl